• 417
    inanılmaz hatalar yapan basketbolcudur.

    bak bu çocuk bazı başka nba yıldızlarımız gibi yapmadı. ne zaman çağırılsa geldi milli takımda işini yapmaya çalıştı.en kıytırık ön eleme maçlarında bile oynadı. hakkını yemeyelim.

    şunuda unutma. 2010 dünya basketbol şampiyonası finaline gelmemizinde, 2010 dünya şampiyonası finalinde abd karşısında erken sakatlık problemi nedeniyle maçın hemen başında havlu atmak zorunda kalmamızında en önemli nedenidir.

    her şey nasıl başladı hatırla...ah o maddi manevi hikayesi yok mu ? bak sana söylüyorum o adrenalinle para istemiş olsa da inan kendi alacağı kısmı pek umurunda değildi o an. muhtemelen takımın abisi rolünde kendisinden çok diğerleri içindi o isteği ama hiç hoş olmadı. lan bu adamın o şampiyonadan aldığı prim var ya o zamanlar nba'de yılda kazandığının 4'te 1'i kadardı belki de.

    sonra bu kadar aleni fenerbahçeliliğini gözümüze gözümüze sokması, aziz baba da aziz baba kokulu tweetleri. bizleri kendisine ön yargıyla bakar hale getirdi ister istemez. memo'da fenerli ama hido gibi yapmadı hiç bir zaman.

    doping mevzusu var sonra. bu kadar genç basketbolcunun idolü ve doping. yani bilemiyorum burada tek suçlu kendisi mi ama marka değerine büyük zarar verdi.

    bir de siyasi kimliği var ki o da sıkıntı yaşamasına neden olmuştur eminim hayran kitlesi adına. o konuya burada girmiyorum daha fazla.

    toplamda bakıldığında bu ülkenin son 15 senesinin en değerli ürünüydü hidayet. ama kendi eliyle hepimizin kahramanıyken,gözümüzde çok ama çok aşağılara düşürdü değerini.

    bir insan kişisel marka değeri ve imajı konusunda bu kadar üst üste hata yapabilirdi ancak.

    pes gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın