• 1089
    7 eylül 2013 galatasaray istanbul bşb belediye maçını naklen yayınlamayan ama daha kötüsü sanırım maça kamera bile götürmemiş spor kulübü kanalı. maçın özeti yok bültenlerde zaten. sanırım tüm kameramanlar niye çekildiği belli olmayan kanalda çalışanların bile izlediğini sanmadığım yemek programını veya çalışan spikerlerin merak etmediğimiz özel zevklerinin yayınladığı garip programlardan birini çekmeye yollamışlar.

    kanalda güzel olmasa da izlenebilir bir iki program vardı elbet ama onları da yayından kaldırıp hiç izlenemeyen kanal olma misyonunu pekiştirdiler. hayır kel alaka yemek programı yapıyorsun tamam başarısız bir yöneticisin, hangi kanalı çalıştırdığının farkında değilsin tamam da o programın ismi niye hiç komik olmayan bayat bir espri. * komik desem değil, sempatik desem hiç değil sunucular ayrı samimiyetsiz sıfat bulamadım programa ama itici olduğu kesin. madem amatör yemek programı yapacaksın yöneticiler teknik ekipten futbolculardan al her hafta iki kişi götür yemek yesinler gönlün olsun en azında azda olsa ilgi çeker. *

    birde kendimi izleyerek cezalandırdığım aynı ekibin dedikodu programı var. her hafta birbiriyle alakasız, konusu olamayan işlere imza atıyorlar. bir hafta ata bindikten sonra sohbet ediyorlar, diğer hafta alışveriş yapıp kahve içiyorlar neden böyle bir şey yaptıklarını kendilerinin bile bildiğini sanmıyorum.

    haber bültenlerinde birbirlerine bağlanıp şakalaşmalar, gülüşmeler sanki onlar normal hayatların yaşıyorlar da galatasaray tv kameraları onları çekip yayınlıyormuş gibi bir rahatlık var spikerlerin hepsinde. bazen utanıyorum izlerken, izliyoruz ama rahatsız etmiyoruz inşallah diyorum. * gazino gibi yan masadan çiçek falan yolluyorlar bazen yayında hanım kızlarımıza. gerçekten garip bir kanal ama sevimsiz ve sinir bozucu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın