• 1072
    bugün ki hazırlık maçımızı hangi sebepten ötürü yayınlayamayacağını merak ettiğim kanalımız. hani belki bunun geçerli bir sebebi vardır ve biz bilmiyoruz diye çemkirmek istemiyorum ama kanalın son dönemlerine baktığım zaman patlama noktasına geldiğimi hissediyorum.

    bu kanal bir kulüp kanalı, can karadeniz - tuna bayık - nazlı öztürk gibi isimlerin çocuk parkı değil. biz kulüple ilgili şeyler izlemek istiyoruz bilmem anlatabildim mi? bu kanalın, kulüp dışı normal bir vatandaşa şirin görünmek gibi bir kaygısının olmasını hala çözemiyorum, tıpkı vj bülent'li kral tv'nin ilk yılları gibi görünüyor bazen gözümüzde.

    tamam potansiyele göre hareket etmek lazım, çocuklar için veya kadınlar için de programların olması hiç de fena değil. ama twitter'da takip ediyoruz; sürekli hadi tuna yollar'da başlıyor koşuuun, hadi ceren'le leblebi nasıl kavurulur şimdi göreceğiz gibi şirinlik abidesi programlar dillendiriliyor sürekli.

    ben mecbur muyum can karadeniz'in şımarık çocuk tavırlı sabah bültenini izlemeye, zannedersin herkesin babasının kanalı da çocukları egosunu tatmin etsin diye kurulmuş.

    haber bültenlerinde olsun bazı programlarda olsun sürekli sunum yaparken birbirine bakıp gülümsemeler (bak izleyici sen bu gülüşün anlamını bilmiyorsun ama bak bunun bizim aramızda bir şakası var edasında tavırlar).

    biraz ciddiyet ve daha çok takım hakkında bilgi istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın