• 79
    şimdilik taraftarımızın üstünde zor bir grup gelmesinden dolayı kötü bir hava var. hani belki o ilk üzüntüyü herkes üstünden attı ve 'ne var çıkarız lan' temalı cümleler dökülmeye başladı ama eminim galatasaray taraftarının çoğunluğu gruptan çıkamama duruma kendini hazırlamıştır.

    teknik ekip ve futbolcuların yapması gereken ilk şey karamsarlığı dağıtıp, taraftarı alevlendirmek. bunun en kolay ve hızlı yolu ilk maçta madrid'i devirmekten geçiyor. ve bana kalırsa o kadar da zor bişey değil.

    teknik direktör değişikliği, mesut'un takımdan ayrılması, bale'in henüz çok yeni olması.. bence karşımızda geçen seneki real madrid'den daha güçsüz bir takım var. geçen sene 3-0'lık dezavantaja rağmen evinde madrid'e elenme korkusu yaşatan takım bu sene grup maçında sürpriz yaratabilir.

    sadece tüm takımın buna odaklanması gerekiyor; daha ilk maçta tüm dengeleri alt üst etmek. zaten madrid veya juventus'u yenmeden bu gruptan çıkmanın imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz. bunun için en uygun zaman ilk maç olacaktır.

    geçen her maç işimiz daha da zorlaşacak. eğer ilk maça ''nasılsa grup zor'' psikolojisiyle çıkarsak uefa'yı bile zor görürüz onu da belirteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın