resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3430
    -öyle rakip ekarte edecek bir adam değil.
    -çok golcü bir adam değil.
    -savunma yapmaz, 8 numara değil.

    baba ne iş yapar bu adam ya, samimi soruyorum. amına kodumun oyununda savunma yapmıyorsan hücum yapacaksın. bir şey yapacaksın. bu adam savunmada yok. gol özelliği yok. çalım yok. dikine katetme yok. ne var? saha görüşü :(

    bu ülke 250 maçta 150'ye yakın gol, anasını amı kadar da asist yapan alex'i tartıştı lan yıllarca. bırakın da yıllık bu kadar para kazanan, oynadığı 1'lik top anında 7 yapılan bu adamdan şikayetçi olalım. alex denilen adam savunma yapmıyor, temposuz diye gönderildi. e bu sneijder de yapmıyor. tamam, yapmasın.
    ceyhun yapar savunma da savunma yapmıyorsa bari tabela yapsın. hem savunmada takımını bir kişi eksik bırakacaksın, hem üzerine sistem kuracağız, hem de yok böyle böyle oldu oynamadı, çevresinde aynı dili konuşan adam yoktu da performansını yansıtamadı bir sürü ıvır zıvır.

    bu adamdan verim almak için ileride yardıran kanat oyuncuların olacakmış ve oyunu rakip sahaya yıkacakmışsın. oyunu rakip sahaya yıkınca yerden yere vurduğunuz umut da 20'nin altına düşmüyor zaten. hani öyle bir tablo yaratılıyor ki, bu adam gelmeden önce takım kabızlıktan ölüyordu, araya oynayan bir allahın kulu yoktu, onca ince işi selçuk inan yapmadı da; bu adam geldi böyle her tarafta çiçek açtı. olum azıcık şu yabancı hayranlığını bırakın ya. kuran çarpsın sıktınız. burak'a sallamalar, selçuk oynamıyorlar..bu takımın ana karakterleri bu çocuklar. seni ayağa kaldıran adamlar bunlar. drogba'yla sneijder gelmeden de şampiyon oluyorlardı. geldi gene oldular. gruptan çıkan da, schalke'yi eleyen de bu adamlardı. drogba'yla sneijder'in takıma katkısı oldu, bundan sonra da olacak. ama hiçbir zaman burak ve selçuk'un verdiklerini veremeyecekler. ama sen gene burak'a sallayacaksın, drogba oyundan çıkar mı diyeceksin. niye çıkmasın? sen sneijder için şampiyonlar ligi'nin gol kralını, son 3 sezondur gol kralı olan adamı yedek bırakıyorsun da 36 yaşındaki bir adam mı çıkmayacak oyundan?

    bu adamı yerenler, kendisinden asla bir hagi olmasını beklemedi. alex olmasını da beklemiyor. o yıllık maaşı alan adamın ligle oyun hamuru gibi oynaması lazım ama onu da beklemiyoruz. sestak'larla, şamil cinaz'larla, ferhat kiraz'larla oynayan batalla'nın yarısı olsun yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın