• 378
    $imdi bu kamiller yurtdi$inda ki yabanci $irketler ile olan tüm anla$malari fesh etmi$ler. ben dün e kadar burada kablolu yayin imkani saglayan yerel bir $erketin digibox'u ile izliyordum. geçenlerde bir bildiri geldi, lig tv biz ile olan anla$masin fesh etti falan. ulan dedim, var bu i$te bir bit yenigi.

    neyse, lig tv sayfasina girdiginde digitürk play diye bir hadise ile kar$ila$iyosun. kisaca anlatayim, artik ayli abonelik yok, ya haftalik ya da yillik. abone oluyosun, sana bir digibox veriyolar, internete bagliyorsun ve maçlari izliyosun. digitürk play i internetine veya apple aygitlarina da indirebilirsin.

    geçenler de az kaldi iphone a indiyordum, son anda vazgeçtim. kendi kendime dedim ki. ulan ne güzel indiririm iphone a, ordan da airplay vasitasi ile tv ye yansitirim yayini.

    yok canim, o kadar da basit degil.

    1. öncelikle digitürk play aplikasyonu airplay fonksiyonunu desteklemiyor.
    2. digitürk kullanicilarindan edindigim bilgilere göre, derbilerde yüklenme oldugu için yayin acayip kasiyor
    3. aylik abonelik yok. ya haftalik, ya da yillik abone olacaksin. burada yillik olmak daha mantikli. zira hafta hesabi daha pahaliya patliyor

    kisacasi milyonlarca lirayi cukka eden digitürk gibi bir kurulu$ adam akilli bir servis sunamiyor.

    tek kelime ile yazik. amatörlükte 1 numarali kurulu$.

    hatta digitürk play kullanan birisi, internetten kaçak link ile izleiyn, daha az donuyo demi$. agzini öpeyim, ne diyim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın