resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 285
    en sevmediğim şey birinin tipi, boyu, konuşma şekli yani allah tarafından kendisine verilmiş şeylerle alay edilmesidir. siz nasıl bir pezevenksiniz anlamıyorum. adamın değiştirilemeyecek olan fiziki özellikleriyle alay edilerek nasıl bir gerzeklik örneği sergileniyor.

    şekilci pezevenkler. bunlar hep aynı. ilkokulda kilolu çocuk ile alay eden çocuk kafası bu. allah herkesi bu aptal kafadan korusun.

    erman kişiliğiyle karakteriyle halayıyla gömleğiyle adamdır. bizden biridir. gece barlarda dolaşıp haftasonu cihangirde takılıp idman kaçırmaz. idmanlarda herkesten çok çalışır. taraftar çağırdı mı koşa koşa gider. çünkü erman karakterli adamdır. o taraftar sayesinde varolduğunu bildiği halde o taraftara yüzü asık gidenini de gördük, o kadar tezahürata rağmen gitmeyenini de. ama böyle yapanlar kral olur. erman olmaz. yılda trilyonlar kazanıp antremanlarda çalışmayanını da tribünde oturmaktan memnun olanını da yılda 10 maç oynamamasına rağmen aldığı parayı az bulanları da gördük. erman bunları yapmaz. erman'a galatasaray'da ne verirlerse kabul eder, kapris yapmaz, antremanda çalışır, formayı almak için elinden geleni yapar. haa bunları söylüyorum elbette büyük takımda oynamak için sadece adamlık yetmez doğrudur erman böyle verimsiz yılda trilyonları alıp antremanda çalışmaya bile üşenen tüm topçulardan fersah fersah yeteneklidir. erman galatasaray'da oynayacak kadar yeteneklidir. en yetenekli ve kariyerli gördükleri adam bir sürü iyi hoca ile çalışmış hepsi tarafından şans verilmiş ama hep tribüne çıkmış, geçen sene 10 maç bile oynamamış üstüne de aldığı parayı beğenmeyen aydın yılmaz olan adama erman'ın yeteneğini mi anlatıcaz amk?

    erman'ın fiziki özellikleriyle alay edenler katıksızdır. net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın