resim
Erman Kılıç
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 253
    19 ağustos 2013 galatasaray gaziantepspor maçı'nda yumruk şova gelirken attığı bi depar var, hakan balta 6 yıldır bizde, ben daha hiçbir maçta öyle iştahlı, öyle içten koştuğunu hatırlamıyorum. çocuk yaramazlık yapar ya, ebeveyn de bugün dışarı çıkmıyorsun berk, cezalısın der. sonra surat yapar çocuk, üzülürsün, tamam tamam hadi çık dersin. okula giderken 5 dakikada giydiği ayakkabıyı 10 saniyede giyer, ardından merdivenlerden sekerek iner..vücut dili, gözlerinin içi mutluyum diye bas bas bağırır. erman da 19 ağustos günü öyleydi.

    yeni nesil şımarık internet taraftarı bu tip futbolcuları sevmez. ufak bir başarısızlıkta erman gibi adamların ne işi var abi bu takımda derler. geldiği yere, sivas'a atıfta bulunurlar, oduncu gömleğine laf ederler..liverpool'dan gelen faydasızın faydasızı kewell'a taparlar, sözlüklere üye olup kewell'lı nickler alırlar ama erman'ı sevmezler.
    manava benziyor derler, sonra çok müthiş bir tespit yapmış gibi ayfonundan twitter'a girip, manav lan bu ehe ehe diye tweet atarlar.
    gezi çocukları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın