• 14
    --- alıntı ---

    beşiktaş, türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını vodafone ile imzaladı. siyah-beyazlı ekip vodafone ile, göğüs reklamı için 3+2 yıllık toplam 29 milyon dolar tutarında anlaşma imzaladı. stadyum isim, reklam ve teknoloji alt yapı yatırımı için de vodafone ile anlaşan beşiktaş, 10+5 yıl için toplam 116 milyon dolar kazanacak.

    sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan fikret orman, “stadyum inşaatına hemen başlayacağız. başka kaynaklarımız da var. görüşmelerimiz var. bu bir tek vodafone ile yapılan anlaşmaya endeksli bir şey değil. bir şeyi beşiktaş’ta hemen açıklayınca, ‘olmayacak, yapamayacaklar’ konuşmaları yapılıyor. onun için şimizi yapalım, açıklayınca görürsünüz. rahat olmanızı söylemiştik, öyle de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

    vodafone türkiye icra kurulu başkanı gökhan öğüt ise yaptığı açıklamada, “anlaşma çok kapsamlı bir anlaşma. biz transfer konusunu başkanımıza ve kulübe bırakıyoruz. bizim katkıda bulunabileceğimiz bir konu değil” diye konuştu.

    --- alıntı ---

    http://amkspor.com/...ihi-imza-atildi.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın