• 23
    bir diger anlamiyla fenerbahce spor kulubu'nun , irkcilara kol kanat gerip kendi televizyonuna cikarmasi, konusma hakki tanimasi; kisacasi şikeden sonra bir diger, hatta cok daha mide bulandirici bir sucu daha kulube malederek camiaya bir leke daha surmesidir.

    2012-2013 sezonunun 2. yarisinda kadikoy'de oynanan derbi oncesi isinan galatasarayli futbolculara, basta eboue'ye muz sallanmis, cirkin hareketlerde bulunulmustur. bu hareketler acikken fenerbahce spor kulubu kulup avukatlariyla efsanevi bir igrencligin altina daha imza atarak, tum suclari islemis taraftarini kendi kanalina cikarip "sindirim sistemim bozuk meyve yemem gerekiyor, o yuzden muz yanimdaydi, sadece havaya kaldirdim", "muz sallanirken oyuncular sahada yoktu" demesine musade etmistir. basin toplantisinda galatasarayli futbolcularin tribunleri tahrik ettigi soylenmis, klasik "sike yapmadik. yaptiysak bir biz mi yaptik?" fenerbahce yuzsuzlugu sahne almistir.

    bu olaylarin ustunde belki 1 saat gecmeden eksi sozluk'ten kardiyak nickli kullanici tesadufen tribunden cektigi videolari paylasmis, muzun eboue ve drogba sahadayken, kasten, uzerlerine dogru sallandigi ve atildigi tasdiklenmistir. bunun uzerine beklendigi gibi fenerbahce camiasindan en ufak bir ozur gelmemis, kizarmayacak yuzsuz yuzler kizarmamistir.

    unutulmamalidir ki o adamlari tv'ye cikarip bahaneler uretmenin, bicakla oldurulen fenerbahce taraftari icin "bicagin ustune dusmus olabilir" diye basin toplantisi duzenlemekten en ufak farki yoktur.

    sonuc olarak, fenerbahce spor kulubu irkcilari televizyonuna cikararak irkcligi da armanin ustune gururla islemistir. 2013 yili itibariyle fenerbahce kanitlar isiginda ve mahkeme kararlarinca şikeci, teşvikçi ve ırkçı bir kuluptur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın