• 1
    hepimiz bilgisayar oyunlarıyla büyümüş nesiliz kabul etmek lazım. cm'si olur, fm'si olur, fifa'sı olur, pes'i olur farketmez. simülasyonlarda her zaman kendimize yakın, stili oyun stilimize yatkın ya çok genç, ya da 30'unu aşmış bir adam yakalarız. hele oyuna çok sardığımız zamanlarda o adamla yatar o adamla kalkarız. inkar etmeyin muhtemelen karısı maxim tsigalko'yla bizim yattığımızdan daha az yatmıştır.

    anlatmaya çalıştığım bu gerginlik, türk takımlarının avrupa'da eşleştiği takımlardan birinde bizim gizli yıldızlardan biri olunca ortaya çıkar. misal benim net anımsadığım marsilya'lı gignac. adamı ya fifa 09'da ya fifa 10'da altın ayakkabı manyağı yapmıştım. ulan adamı barcelona'ya alıyordum be. finesse shot'la hepsini çatala bırakıyordu hergele. herife hayran oldum. fener marsilya'yla eşleşti hatırlarsınız. "ooo" dedim "gignac s.kecek". babam soruyor, diyorum ki "baba senraadol ya en az gignac 2 tane, 1 tane de valbuena atar". oyun ya .mına koyim. neyse pederle akşam oturduk maça bakıyoruz. 11'ler geldi. adam yok. adjakdjklasjdkljlaksdjklajkdjakldklsa. adama diyorum ki "heralde hafif sakatlığı var". "haa" dedi. adam 70'te deparla girdi oyuna ayağına top değmedi lan. "kalk su getir" dedi peder bana en son. o günden sonra salona hiç uğramadım.

    ulan trabzon'a dinamo minsk çıktı ya en son. aklım çıktı tsigalko var mı acaba kadroda diye. olsa peder sorunca "sezon ortalaması 50 gol, bu maçta da 7 tane atar" demem lazım sonuçta. allahtan yoktu. olsa 2. sayfaya evlat katili diye çıkacaktı adam be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın