• 84
    medyada beni rahatsız edici derecede galatasaray sezona en hazır takım doğal olarak da bu maçın favorisi söylentileri dolaştırılıyor. her yorumcu aynı şeyleri söylüyor. tamam futboldan anlamıyorlar da bu kadar ağız birliğinin arkasında başka şeyler olmalı.

    galatasaray futbol takımı sezona hiçbir şekilde hazır değil. yaptığı hazırlık maçlarında savunmadaki zaafları zaten hepimiz gördük. rakip takımın biraz vasat üstü top atan adamı olsun bir de orta halli bir sağ açığı ya da forveti olsun pozisyon vermeme gibi bir ihtimalimiz yok. sol stoperimizle sol bekimiz arası yol geçen hanına dönüyor otoban yapıyorlar orayı. oyuncu adı vermeye gerek yok kimi koyarsan koy öyle.

    hücumda da türlü sıkıntılarımız mevcut. 2012-2013 sezonunda sneijder ve drogba transferleri sonrası 4-3-1-2 dizilişiyle saha yer almıştık. iyi de oyunlar oynamıştık. ama bu diziliş hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla evet bu dizilişle devam etmeliyiz diye düşündürtmedi. hatta 4-2-3-1'e döndüğümüzde hücumda daha etkili olduk. daha fazla gol bulduk. amrabat tatmin edici oyunlar ortaya koydu bu dizilişle belki fakat amrabat uğruna sistem değiştirilecek oyuncu değil. sezon boyuncu vasat üstü performans izleteceğinin güvenini vermez.

    emirates kupasını kazandık ama kupadaki müsabakalarda ilk yarılarda oynadığımız oyunlar dehşet verici. pozisyon yok ve rakibe verilen pozisyonlar var. devre arasına gidilir orada en büyük artılarımızdan biri olan fatih terim motivasyonu gerçekleştirilir ve takım ikinci yarıya bambaşka başlar ve takım iki rakibi porto ve arsenal'i yenerek kupayı kazanır. ee ama bu maçta fatih terim yok? yine ilk yarıda kötü oynayan bir galatasaray olursa umut etmediğimiz bir şekilde soyunma odasına geride giren bir galatasaray olursa ne olacak?

    uzun lafın kısası ben galatasaray'ımı ne bu maça ne de sezona hazır olarak görmüyorum. rakibin durumuda pek iç açıcı olmadığı için onları da favori olarak görmüyorum. bence şanslar eşit. fenerbahçe'nin şans faktörüyle bir şekilde kazanacağını düşünsem de umarım kazanan biz oluruz.

    en büyük eksiğimizin fatih terim olduğu karşılaşma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın