• 202
    dördüncü kez aldığım lig maçlarını internetten izleme imkanı sunan platform. herkesin aklındaki soruları cevaplamaya çalışayım.
    ben 3 yıldır çok az sorun yaşadım. 8 mpbs internete sahibim. genel anlamda memnun olduğumu söyleyebilirim. maçlarda donma hiç olmuyor diyemem. nadir de olsa ara ara kısa donmalar oluyor. görüntü kalitesi idare eder cinsten. internetin hızına göre kalite değişebiliyor. çok net, full hd bir kalite beklemeyin. sadece süper lig paketi alırsanız lig tv'yi izleyemezsiniz. sadece maçları izleyebilirsiniz. maçlar başlamadan 1 saat önce yayın açılır. maç bittiğinde de bir müddet devam eder. lig tv'yi ve bir çok kanalı kesintisiz izleme imkanı da var. onun için siteden paketlere bakmanız iyi olur.
    önemli bir konuyu da belirtmem gerek. digiturk play'de yayın, normal yayına göre 1 dakika civarı geç geliyor. bu bazıları için problem olabilir. buna dikkat edin.
    maçın ortasında ara sıra durduk yere çıkış yapabilir, tekrar girmeniz gerekir.
    telefondan, tabletten de izleyebilirsiniz. ancak bunların sadece birini kullanabilirsiniz. yani hem tablet hem de bilgisayardan izleme imkanı yok.
    bilgisayarı tv'ye bağlayıp izleme imkanı da var. arkadaşım bu şekilde izliyor bir sorun yaşamadı. bende 23" ekran olduğundan boyut sıkıntısı çekmiyorum.
    toparlarsak, bir kaç sıkıntı var. tamamen sorunsuz diyemem ancak ben geçen sene hiçbir maçı kaçırmadım. karar size kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın