resim
Emmanuel Chinenye Emenike
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Nijerya
  • 558
    fenerbahce'nin transfer politikası harbiden evlere senlik amk. bu yılki hedeflerini zat-ı muhterem kendi acıklamıstı "galatasaray'a 4.yıldızı taktırmayacağım".

    simdi ilk önce 6+0+4 ile transferlerimize sekte vurmayı planladılar ve bruma,nani,carlinhos,ali adnan vb. muhtemel transferlerimize engel oldular. cunku planlamalarını öyle yapmıslardı.* sonra uefa bunlara cezayı kesince taraftarın gazını almak icin 2 aydır ha cardozo ha emenike her gün fener'e geldi. kadrosunda zaten 11 yabancisi olan fenerbahce planlarinda cok basariliydi ve 12. yabanciyi alacakti. emenike vs cardozo hep konusuldu, tartisildi ve cogumuz da cardozo'yu almamalarini diledik. cunku ceza sahasi icerisinde cok yüzdeli bir oyuncu cardozo ve buldugunu atiyor. oyunu ozellikle kadikoy'de rakip sahaya yikmaya calisacak olan sistemde leblebi gibi gol atacagi asikardi,deplasmanda ise isini kolaylastiracakti. tek konusulan ise 30 yasinda oldugu ve bonservisinden daha sonra para kazanilamayacagi gercegi. emenike ise sow ve webo arasi bir oyuncu. atletik hizli ve son vuruslari ortalama bir oyuncu,cok fazla fark yaratabilecek bir durumu yok benzer tipte oyuncular.
    tabi yasinin 26 olusu ve 3 yillik emenike asklari kendisinin öne cikmasini sagladi.
    simdi ilk gidici stoch oldu. fenerbahce'nin oynayabilen tek gercek kanat oyuncusu yabanci siniri yuzunden kiralaniyor,galatasaray'a yuzyilin calimini atarak aldiklari lanetli stoch. bir kisi daha gidecek ama kim olur bilemiyorum ki cok da umrumda degil.
    ben bu transferin gerceklesmesinde drogba ezikliginin de etkili oldugunu dusunuyorum. kisisel gorusum aziz yildirim icin kader senesi olacak bu sene de cardozo'nun cok daha fazla etkili olabilecegi,sampiyonluk sanslarini arttirabilecegiydi. yine hata yaparak yanlis tercih yaptiklarini sezon sonunda aciyla anlayacaklar.
    "emenike geldikten sonra ise insallah cardozo da transfer edilir tam bir kaos olusur" demeden de edemiyorum kendimi.
    bu adam uzun yillar fenerbahce'de forma giyebilir,basarili da olabilir ama hedef senesi olan kaderini belirleyecek sezonda risk almadan net golcü (cardozo) almak daha mantikliydi.
    benim istedigim oldu insallah kafamdaki gibi olur her sey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın