• 83
    ülkesinde yapılacak olan (bkz: 2014 brezilya dünya kupası)'nın en büyük favorisidir. bunu yapabilecek yeterli futbol kültürüne, 18 kez katılıp 5 kez kazandıkları bu kupada üst düzey deneyime ve milli takımlar düzeyinde çok başarılı teknik direktöre sahiptirler.

    oyuncularına bakacak olursak ise daha iç açıcı bir tabloyla karşılaşırız. bana ve birçoklarına göre dünyanın en iyi sol beki (bkz: marcelo)'yu, yine bana ve birçoklarına göre dünyanın en iyi sağ beki (bkz: dani alves)'i, yine bana ve birçoklarına göre dünyanın en iyi defansı (bkz: thiago silva)'yı takımlarında bulunduruyorlar ve bana göre dünyanın en iyi 2. defansı (bkz: david luiz) de bu takımda oynuyor. görüldüğü gibi geri dörtlü mükemmel ötesi. kalecileri de hala çok yetenekli olan (bkz: julio cesar).

    orta sahaları çok iyi olmasa da gayet yeterlidir. çok iyi değil dediğim adamlar da (bkz: gustavo) ve (bkz: paulinho). biri şampiyonlar ligi'ni kazanan bayern münih'in as oyuncusudur. diğeri ise 2013 konfederasyon kupası'nda çok çok beğendiğim ve bu sene premier lig'de tottenham'da oynayacak olan 20m avro'ya transfer olmuş oyuncudur.

    ileride fazla söze gerek bırakmayan (bkz: neymar) ve (bkz: hulk) var. ayrıca amf bölgesinde ise henüz 21 yaşında olmasına rağmen (bkz: chelsea)'nin as oyuncusu oscar var. (bkz: mesut özil)'in o mevkideki gelişimini düşündüğümde bu çocuğun (bkz: jose mourinho) ile birlikte 2014'te canavar gibi bir oyuncu olmasını bekliyorum.

    ne yazık ki forvette ise bu kadroya göre içler acısı bir durum var: (bkz: fred) ve (bkz: jo) *. buradaki tek iyi senaryo mükemmel bir sezon geçirecek olan (bkz: luis fabiano) ya da tekrardan mükemmel bir patlama beklediğim (bkz: pato). öyle bir durum da olursa zaten diğer ülkeler turnuvayı bırakıp eve dönsünler.

    adından hiç bahsetmediğim (bkz: willian), (bkz: fernandinho), (bkz: lucas), (bkz: kaka), (bkz: ronaldinho) ve diğerleri için yazarlar beni affetsin
App Store'dan indirin Google Play'den alın