resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 424
    (bkz: #1014966) vakti zamanında bunları söylemiştim ceyhun için.

    bir oyuncuyu ne yermeyi, ne de övmeyi biliyoruz bana göre. galatasaray'ı geçtim, trabzonspor'da bir şey yapmamış ceyhun'u yere göğe sığdıramadık. oynayamayacağı belli bir takıma geldi, beklentiyi karşılayarak kiralık olarak gitti. bu trabzonspor meselesi üzerinde bence biraz durmak lazım. söyleyeceklerimi rakamla desteklemek adına bu satırları kafamda tasarlarken wikipedia'dan yardım aldım: 2008-2011 | trabzonspor | 69 (6) | "sezon boyunca iki maç dışında oynadığı bütün karşılaşmalarda oyuna sonradan giren ceyhun..."

    adamın trabzonspor kariyeri bu. ya o etkili olduğu ama sahaya pek yansımadığı şut özelliğini kullanabilmek adına, ya da fizik gücüyle, kapanan savunmaya direnç katma adına oyuna sonradan girdi. ceyhun, trabzon'da buydu.

    ama kayserispor ceyhun'a net bir şekilde katkıda bulunmuş; hakkını yemeyelim. * kendine güveni gelmiş. ama potansiyeli belli. normal şartlar altında üç ay sahaya adım atmamış melo'yu da kesemez ceyhun. olur da melo kendi kendini keserse, mevcut haliyle on birde yer verirken, ilk senesine nispeten daha fazla güven verir. ama bakın bundan fazlası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın