resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 422
    kendisine bir ağabeyi olarak seslenmek istediğim futbolcumuz, bak canım kardeşim, 34 yaşımdan dün itibarı ile gün aldım. bu yaşıma kadar galatasaray'ıma büyük umutlarla transfer olmuş ve / veya altyapıdan a takıma çıkarılmış çok futbolcu gördük ve ne yazık ki bunların çoğu harcandı gitti.

    yıllar yıllar evvel bir hazırlık maçı esnasında hiç unutmam hıncal uluç altyapıdan yeni yeni a takıma çıkan alp isimli * * bir çocuk için, ben hayatımda böyle bir oyuncu görmedim, muhteşem bir oyuncu olacak, minvalinde bir şeyler demişti. bu sanırım hatırladığım ilk örnek.

    bir dönem fatih terim'in ilk yıllarında gana'dan 8-10 tane futbolcu alıp gelmiştik, onlarında hep süper oyuncular olması beklendi * * ama olmadılar.

    bunları neden yazdım biliyor musun? bize geldiğinde çok sevindim, severim genç türk oyuncuları, aslan gibi oynasınlar, mücadele etsinler, kendilerini geliştirsinler ve en önemlisi de metin oktay ahlakından nasiplensinler isterim. şimdi bun senden bekliyorum çocuk. 4 ağustos 2013 arsenal galatasaray maçında bu ışığı verdin, inşallah devam edersin.

    he olmazsan biz ne kaybederiz? cevap vereyim, hiç! ama sen çok şey kaybedersin. galatasaray'dasın, buradan sonrası uzay *
App Store'dan indirin Google Play'den alın