• 7
    adam gideli bir gün olmadı, eşi hakkında yorumlar başlamış. daha dün değindik bu konulara aydın yılmaz başlığında, bugün bu haberler çıktı, yarın daha fazlası çıkar. kim çıkarıyor bu haberi? ahlaksız türk basını çıkarıyor kim çıkaracak? ahlaksız, şerefsiz türk basını tekrar üstüne basa basa söylüyorum, yalancı, şerefsiz türk basını. bugün birde basın günümüymüş medya günümüymüş allah topunuzun neyse bela okumayacağım.

    diyelimki yaşananlar doğru, adamın eşiyle özelini ne diye haber yaparsın be şerefsiz? hadi o haber yaptı, burada eşi niçin eleştirilir anlamak mümkün değil? bize ne adamın karısıyla arsındaki olaydan? helal olsun çocuğa, eşinin sözünü dinlemiş. medeni çocukmuş, aile kurumlarında eşlerin fikirleri önemlidir, bizim gibi arabesk, cahil toplumlarda kılıbık derler böylesine ama ben aferin diyorum aydın yılmaza. karısının fikrine önem verdiği için.

    inanılır gibi değil ya, sen hem arkasından teneke bağla, alay et adamla, kurtulduk de gidiyor diye, hemde gel burada eşini suçla, kezban de bilmemne de. bu kadar hakkımız varmı insanların özeline girmeye?

    ayıp ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın