• 105
    ülke içerisinden kesinlikle doldurulamayacak mevkidir.

    özellikle uygulamaya sokulan 6+0+4 yabancı futbolcu kuralının gündeme gelmesiyle birlikte daha da artan, ancak ezelden beri herhangi bir mevkide boşluk olduğunda, bu pozisyona yeteneği ve tecrübesi ile uygun görülen yabancı isimlerin yaşının, maliyetinin ya da uyruğunun sıkıntı çıkarması nedeniyle, milliyetçi romantik bir tavırla ülke içinde veya dışında t.c. uyruklu genç futbolcu aranması ve bazı isimlerin ön plana çıkarılarak pazarlanması gibi durumların bir tezahürü olarak sivaslı ziya erdal ve ordulu atila turan ın peşine düşülmesi kesinlikle bir serkan kurtuluş ya da alparslan erdem vakalarından farklı olmayacak sonuçlar ortaya koyacaktır.

    halihazırda milli takımında sol bek problemi olan ülkemizde, üst düzey turnuvalarda başa oynayan takımımıza ilk 11 de oynayacak sol bek bulamayız.

    problemin çözümü de ülke içinden veya takım içinden alternatifleri bulunabilecek emmanuel culio , johan elmander , albert riera , dany nounkeu tchounkeu gibi futbolcularımızın bonservisleriyle veya kiralık olarak gönderilip gerekli boşluğu oluşturmak ve yabancı uyruklu futbolcuyla bu sorunun çözümünü sağlamaktır. bu futbolcuları ben de seviyorum ve hepsi de yararlı üst sınıf oyuncular. ancak bazen sorunların çözümünde rasyonel çözümlere başvurmak gerekiyor.

    aslolan galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın