resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5587
    ekonomik galatasaraylı arkadaşları anlamakla beraber küçük hesaplarla büyük hedeflere asla yürünemeyeceğini onlara hatırlatmak istiyorum. eger melonun maaşını kendimize sorun yapacaksak hep belirttiğimiz gibi takımda daha formayı sırtına gecirmemiş garip adamlara ödediğimiz paraları sorun yapalım. takımın ekonomisine zarar verenler melonun aldıgı 3 milyon euro yada sneijdere verilen 3.5 milyon euro değildir. furkan özçala verilen, yiğit gökoğlana verilen, geçen sezon oynamadıgı halde mecburen baros'a verilen, sercan yıldırıma verilen ve tabiiki çağlar birinciye yıllardır verilen paralardır. biz zaten kadroda kullanmayacağımız gereksiz adamları ne zaman kadromuzdan %100 temizlemeyi başaracağız, esas ozaman bu karın kralını yapacağız.

    ancak kadroda bulunması elzem adamları 200 bin euro için kacırmak başlı başına mallıktır. gecen sezon sadece melonun elazığda kurtardığı penaltının maddi getirisi bile 200 bin eurodan fazladır muhtemelen.

    melo takım icin gerekliliklikten de öteydi. şimdi en az bizim kadar galatasaray taraftarı bir oyuncu kazandırdık ilk 11imize. şimdi bırakın 3ün 5in hesabını yapmayı, yaslanın arkanıza ve deli'nin nelere yapabileceğini izleyin sezon boyunca.

    dipnot: ayrıca bu adam %100 türk lan, yabancı sınırlamasında oynaması düpedüz fiyasko amk! şu tipe şu hareketlere baksanıza gram farkı yok bizden bunun;
    http://www.hurriyet.com.tr/_np/6239/17576239.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın