resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2265
    kendisini itin gotune sokup cikarmadan once, oncelikle galatasaray oncesi performansina bakilmali; daha sonra fatih terim'in kendisini neden istedigi idrak edilmelidir. sonrasinda ise fatih hoca'nin amrabat'a verdigi gorev ve sorumluluklarin bilincine varilmalidir. bu gorev ve sorumluluklarn onceden oynadigi takimlarda yaptigi islerden ne kadar farkli oldugu anlasilmalidir. butun bunlari bilmesine ragmen, yillik 1 milyon euro'ya oynamayi kabul etmis amrabat'in bizi ne kadar istedigi, hatta bizi bizden fazla istedigi gorulmelidir.

    adam bambaska bir ortama, bugune kadar hic oynamadigi bir futbola geldi. hala performans/fiyat olarak olmayacak oyuncularla karsilastiriliyor hatta ustune bir de 'futbolu bilmiyor bu adam' deniliyor. amrabat futbolu bilmiyorsa eger; cok ovdugunuz, babam dediginiz fatih hoca da futbolu bilmiyor demektir. amrabat'a futbolu bilmiyor demek, fatih hoca'ya direk hakarettir.

    ayrica, performans olarak hicbir sey katmadi dediginiz adam sayesinde oynadik ceyrek finali, o'nun katkilari olmasaydi ceyrek finali gorebilirmiydik? bence hayir!

    fakat nerde amk bu empatiyi yapacak guruh? herkes oructan, sicaktan bunalmis, sallayacak adam ariyor amk. dusun artik bu adamin ve dolayisi ile fatih hoca'nin yakasindan.

    ama yok, siz daha iyi biliyorsunuz. fatih hoca kim ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın