resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5533
    futbola odaklandığında onca yıldıza rağmen sahanın en iyisi o oluyor, bunu bana defalarca ispatladı. top ayağındayken, topsuz alanda, rakibe müdahale ederken, pas verirken hep en ince detayları nasıl düşündüğünü gösteriyor. biliyorum çok saçma gelecek ama; o aslında müthiş bir oyuncu.

    2011-2012 sezonu son fenerbahçe maçında fenerlilerin yarısı kendisine saldırırken nasıl galatasaray'ın şampiyonluğuna odaklandığını hatırlıyorum. o pozisyonda sadece kendisini değil ujfalusi'yi de maçta tutmayı başarmıştı. taraftar onu hep sinirlerine hakim olamayan adam olarak hatırlasa da belki de o hareketiyle şampiyonluğu getirmişti.

    geçen sezonki yağmurlu cluj maçında tüm takım zemindeki aşırı su nedeniyle pas hatası yaparken onun her pozisyonda topu yere 5 cm parelel havadan attığı pasları hatırlıyorum. attığı paslarla sahada takımı toplayan adamdı. maç sonunda yerden yere vuruldu.

    yine geçen sezon 1-0 kazandığımız manchester maçında pegasus tribünlerinde yarattığı atmosferle nasıl golü getirdiğini hatırlıyorum. taraftar maçtan sonra yine çok insafsızlık etmese de sezon sonunda ''bütün sezon yatan son birkaç maç oynayan adam'' yaftasını yapıştırmaktan geri kalmamıştı.

    ama kendisi adına en çok sevindiğim şey benim gördüklerimi hatta daha fazlasını gören biri tarafından yönetilmesi.

    böyle bir adamı en az 3 sene daha izleyeceğim için çok sevinçliyim. sen tarih yaz, ben seni yazarım aslanım benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın