resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 402
    kiralık verilmez ya da gönderilmezse futbol oynayamaz. karar ceyhun'un..ya aykut erçetin gibi güya galatasaray'da oynayacak, tanıştığı kızlara ben galatasaray'da oynuyorum diyecek; ya da anadolu'ya gidip yetenekleri sınırlı ama saygı gören bir futbolcu olacak.

    galatasaray'da yeri yok çünkü. melo geldi, hoca onun yedeği olarak yekta'yı düşünüyor. defansif ve fizik kalite açısından ceyhun gülselam değil ama tempo oyununa daha yatkın. ve ayakları çok daha iyi. üstelik ceyhun'la kıyaslanmayacak derecede çabuk. yani ben olsam, aslında kim olsa yekta'yı tercih eder. burada mevkisinin üçüncü adamı. o da 4-3-1-2 oynayacaksak ha, 4-3-1-2'nin orta sahasının derininde oynayan üçüncü adamı. 4-4-2'de zaten yeri yok. burası ceyhun için kapalı.

    e stoper pozisyonu desen belki de uzun yıllar sonra hem kalite, hem da sayı olarak bu kadar yeterli. dany, semih, chedjoue, gökhan zan. burada 5. tercih olur. burası da bir bakıma kapalı.

    kiralanmasın, mutlaka lazım olacak diyen arkadaşlar var ya, nerede lazım olacak bu ceyhun arkadaşlar? tamam temiz çocuk, böyle konuşması filan da sempatik ama en fazla ön stoper bu. orta saha diyemezsin. stoper oynasa dönene kadar mevsim geçer. kayseri'de iyiymiş. kayseri'de iyi olacak zaten ceyhun. adamın futbol iklimi kayserispor çünkü. anadolu takımları için ideal bir orta saha oyuncusudur ceyhun gülselam. ön liberodur. savunmanın önüne atarsın, oynar. ama o ön libero galatasaray'a gelirse, ön stoper olur.

    bu yabancı ıvır zıvırından ötürü takımda kalacaksa gene de kalsın. kenarda bulunur. çok dara düşersek sarılırız. ama orda bile oynayacağı maç sayısı 5'i geçmez. ki zaten geçmesin de..
App Store'dan indirin Google Play'den alın