resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3253
    şimdi biz 11/12 sezonu başından itibaren yeni bir galatasaray'ız değil mi? diyelim ki bu yapılanma 5-6 sezon böyle tıkır tıkır işleyecek; 3. fatih terim dönemi, ünal aysal yönetimi, arenanın yavaştan mabede dönüşmesi, şampiyonluklar, şl'de üst turlar vs. hepsi tek bir dönemin özellikleri olarak görünecek; aynen 96-2000 hatta onun devamı olarak lucesculu 2000-2002 dönemi gibi..

    eğer yakın gelecekte ayrılıklar olmazsa bu dönemden bahsedince akla ilk gelen isimler de şunlar olacak:

    başta (bkz: selçuk inan)
    (bkz: burak yılmaz)
    (bkz: semih kaya)
    (bkz: fernando muslera)
    (bkz: felipe melo)(u: kendisi hakkındaki fikirlerim olumsuzdur ama henüz iki senede önemli bir iz bıraktığı kesin)
    ve inşallah (bkz: hamit altıntop)**..
    tabii bir de gelecek senelerde falan transfer edilip bize çok şey katabilecek bazı olası isimler..

    işte sonradan bu yıllara dönüp baktığımızda; şu an bizim için çok şey ifade eden elmander, ujfalusi gibi futbolcular bu dönemin baş aktörleri arasında değil de daha ufak bir kesiminde rol almış grupta olacaklar.. takımda ne kadar daha kalacakları bilinmez ama riera ve eboue de en fazla bu gruba yazılır sanki..

    şimdi hepimiz için varsa yoksa drogba ama seneye drogba'mız olmayacak, kendisi bu sürecin ilk zamanlarında sadece 1,5 seneliğine hizmet etmiş olacak bu yeni galatasaray'a.. kewell bile 3 sene kalmasına rağmen bize yetmedi, erken gitmiş gibi oldu, çok az geldi yani bize o süre..

    işte o zaman göz bebeğimiz olacak wesley.. onu da elden çıkarırsak ya da kaybedersek 12/13 sezonunun başındaki gibi sıradan bir takıma döneriz zaten.. tekrardan bu ayarda adamları getirebilmek de ilk seferki kadar kolay olmayabilir..

    uzun lafın kısası wesley, işler hayal ettiğimiz gibi giderse eğer; galatasaray'ın bu destansı, görkemli ve başarı dolu olması muhtemel döneminin sembol ismi olmaya en yakın aday selçuk inan'la beraber.. ama işte dünya yıldızı olduğu ve 10 numara mevkiinde oynadığı için selçuk'tan bile bir adım önde anılabilir ismi.. yani ciddi ciddi yıllardır özlemini çektiğimiz, hagi gibi bir efsane olma potansiyeli var adamın..

    sırf böyle bir ihtimali düşünebilmemize olanak tanıdığı için bile en büyük umudu şimdiden kendisine bağlayalım bence..

    bizim geleceğimiz wesley sneijder'dir hacılar..

    hadi bakalım inşallah..
App Store'dan indirin Google Play'den alın