• 16
    kimse kimsenin efsanesi olmak zorunda değil malumunuz. bu sebeple kimi efsanesi kabul eder kimi etmez, saygı duyulur. görüşünden sebep yargılayan ise kusura bakmasın ama şikayetçi olduğu muamelenin * tillahını uygulamaktadır. fakat galatasaray taraftarının yoğun bir kısmı siyasi görüşünden ziyade olaylar esnasında takıldığını iddia ettikleri vurdumduymaz tavırdan dolayı eleştirmektedir, hatta eleştirmek ne lan, bildiğin üzülmektedir, hani çok sevdiğin bir insanın yanlış yaptığını düşündüğünde hissettiğin gibi. tam olarak katılmasam da absurdman çok güzel özetlemiş bu durumu ; (bkz: #1274653) .

    ama bir kesim vardır ki, açıkça siyasi görüşü ve yaşam tarzından dolayı her daim ifrit olmuştur kendisine. son dönem dönen mevzulara takındığı -kimine göre- vurdumduymaz tavrı fırsat bilip ince ince doğramaktadır.

    benim düşüncem ise, hangi görüşten olursa olsun 5 vatan evladının toprağa düştüğü, onca kişinin yaralandığı bir ortamda çok daha sorumlu davranabilirdi, taşıdığı misyon bunu gerektiriyordu çünki. aksini düşünse dahi kullandığı dil fazla umursamadığı yönünde algılandı. bir nevi kaçak dövüştü yani. bir günde nasıl kral olmadıysa gönlümüzde, bir günde indiremiyorum tahttan haliyle. yaşattığı onca sevincin hatrına biraz burukta olsak, aynı duruma bir daha dusmemesini temenni edip yolumuza devam ediyoruz.

    art niyet sahibi united romantiklerine ise diyecek sözüm yok, zamanında söylenmiş zaten; http://www.youtube.com/watch?v=Z7CnVc36p48
App Store'dan indirin Google Play'den alın