• 1542
    2013 u20 dünya kupası'nda seyirci sayısınin, bugune kadar oynanan 50 maçta sadece 261 binde kalmasina ve 2013 türkiye'nin maçlara en az ilginin gösterildiği şampiyona olarak tarihe geçmesine içerleyip soyle bir manseti uygun bulmus; "futbolsever sınıfta kaldı!"

    hayir ntvspor'un degersiz editorleri. sinifta kalan seyirci degil. siz guce tapmaktan, her daim muktedirin yaninda olmaktan iki dakikaligina uyanabilirseniz, burada seyirci gitmemesinin altinda organizasyonel bir basarisizlik oldugunu gorursunuz. goruyorsunuz da aslinda ama onu yazmaya diliniz varmiyor. turkiye futbol federasyonu ve siyasi iktidar tarafindan atanan organizatorler, ceplerini doldururken, bu isin nasil yapilacagindan habersizler. insanlara promosyonunu yapmazsan, maçlar, takimlar tanitilmazsa elbette ki seyirci de gitmez. niye gitsin ki?

    bak bu ulkede izmir'de 2005 yilinda universiade yapildi. en garip yarismalarda bile salonlar doldu tasti. neden? cunku tanitimi vardi. merak uyandirilmisti. belediye calisip insanlari tasimisti. siz ne yaptiniz? hiçbir sey. ancak futbol ortamini gerdiniz. sikecileri savunmaktan baska bir seye vakit dahi ayirmadiniz. insanlar da gitmedi. mesele budur. ntvspor gibi her daim guclunun yaninda olanlar gunesi balçikla sivamaya calistikca, gerçek kendisini bir yerden gostermeye devam edecektir. hadi gidip simdi aziz yildirim'in firtina gibi savunmasi falan yazin. tranzonspor baska galaksinin takimi oldugu icin gidip fener'i savunmanin turkiye'nin cikarina oldugunu soyleyin. kosun. sahibiniz belli zaten, onun sesi olun. ama taraftari rahat birakin. biz sinifta kalmadik. biz sizin oldugunuz sinifa bile girmiyoruz. sinif mucadelesi var aramizda. sahiplerinizle meselemiz. bunu unutmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın