resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 394
    hocam bursaspor'u bi tık üste attığı gibi, bursaspor tv'ye de hatırı sayılır katkılar vermeye devam ediyor. beş günde bir minimum 15, maksimum 120 dakika röportajı var. ve ben 120 dakikalık olanı da oturup izliyorum. hocam boş konuşmaz çünkü. çok konuşur diye kızılır ama çok konuşmanın sebebi çok bilmesidir. çok bilir ve anlatır. çok da iyi anlatır.

    imparator bu saatten sonra galatasaray dışında bir takım çalıştırmayacağından stsl'de bir kulüp başkanı olsam kesinlikle gideceğim ilk teknik adam kendisi olurdu. galatasaray dışındaki büyük kulüpler de niye kendisini düşünmez anlamam. açıkcası hepsini de gerizekalı bulurum. net olarak çok başarılı bir teknik adamdır çünkü hikmet karaman. çok kulüp çalıştırdığı için yılmaz vural'la filan kıyaslanır ama yılmaz vural'dan çok farklıdır. yılmaz vural, başarısızdır. çok takım düşürmüştür. büyük takım da büyük takım diye zırlar ama trabzonpor görmüştür. başarısız olmuş, gönderilmiştir. sempatiktir ama büyük bir başarısızdır yılmaz vural. kendisinin istanbul'a gelemeyişinin sebebi de budur. kimsenin kendisini görmezden geldiği filan yok yani.

    ama hikmet hocam öyle değil. hikmet hocam, talihsiz. 3 büyük geçmişi yok diye, imparator'a benziyor diye yıllarca hep hakkı yendi. ben de aynı hataya düştüm dönem dönem. hiçbir zaman hakettiği yerlerde olamadı hikmet karaman. gittiği her takıma imzasını atmasına rağmen karşısına hiçbir zaman adam gibi bir proje çıkmadı. çıksaydı ertuğrul sağlam'dan önce şampiyon olur muydu? bence olurdu.

    ''beni konuşturcaksınız şimdi'' deyip konuşan adamları hep sevmiş ve samimi bulmuşumdur hocam. sana kuran çarpsın tapıyorum :(

    http://www.youtube.com/watch?v=x-IEzEKn2tM
App Store'dan indirin Google Play'den alın