• 50
    barboonia adasında bir tüpçü var babadan zengin. aynı zamanda damacana su işi de yapar. mahalleli arayıp su ister, bu sikik tutar gattusogaz piknik tüpü gönderir. mahalleli piknik tüpü ister, bu dalyarak tutar ev tipi gattusogaz tüp gönderir. mahalleli ev tipi tüp ister, bu at siki tutar sanayi tüpü gattusogaz tüp gönderir. mahalleli sanayi tüpü ister, bu kamaşullah tövbe estağfurullah.

    ne yaptık, ne ettikse bu göt oğlanının icraatlerine kafamız tam basmadı. mahalleliyle araştırdık; bu götoğlanından önce aynı dükkanda hem voleybolcu hem medikalci bir götoğlanı daha varmış badem bıyıklı. uğraşmış bu, yolamamış kimseyi. bakmış olmuyor, kibar feyzo'daki maho ağa misali ayaklarını götüne vura vura kaçmış çiftliğe. işte peşine de bu tüpçüyü göndermiş ampulcü götün bir tanesi. yine öğrendik ki; şu hengamede bir kişi rahat. tek bir kişi. 19. cadde, 07 numaradaki orospu çocuğu.

    goygoyun anası sikilmeye müsait gün futbolunda. e böyleyse aykırı mı yaptım ben? hayır, siktim yukarıda.

    6+0+4? lan bunun sonucunu hesaplayamayacak kulüp başkanı var canım ülkemde. neyin kuralı bu? yok milli takım, yok bilmem ne. lan tesis yok tesis. kafa yok altyapı hocasında. nasıl aldığı belli değil hoca lisansını bu adamın. çimlere basmayınız yazan parkta kaçak top çeviren, cümlesi futbol aşığı yıldız takım oyuncusu çocuk var lan. bak şu gün, bu ülkenin tepe ligini canlı izlemeye niyetlense bu çocuklar, kahveci kapıyı 5 liradan açıyor. lan sen hiç 5 liraya muhtaç kaldın mı futbol aşkına? *

    sen kimi itlerin çıkarlarından vazgeç, şu güzel ülkenin çocuklarına altyapı imkanı sağla, ayırma insandan insanı, o zaman getir bu yabancı kuralını. tüm takımlar 11 yerliyle oynasın. koca 11 lan bu. kürt de olsun, türk'de olsun, çerkez de olsun, laz da olsun, alevi de olsun, sünni de olsun... kim sesini çıkarır? can ciğer değil midir hepsi?

    '' yaşasın halkların, insanların kardeşliği! '' derken boşa demedik ya biz. ulan bir gün deyin ki; '' ulan bu adamlar belki doğru söylüyordur. ''
App Store'dan indirin Google Play'den alın