resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 5396
    tekrarlamakta yarar goruyorum ki kafalara iyice kazinsin, cunku kendisi hakkinda girilen en mantikli entryler bir yukarimda duruyor.

    kendisinin alternatifi wellington falan degildir. olsa olsa yaya toure ve xabi alonso'dur. asagisi kumardir. bilgisayar oyununda bile melo'yu satayim wellington'i alayim demezsin. dersen orada bile patlarsin. he lig adam gibi lig olur, yabanci siniri olmaz, alirsin wellington'u, koyarsin melo'nun yanina, oynar senede 10 mac falan, yavas yavas piser adam. boyle bilinmedik yildiz adaylarinin alternatifi olmayacak kadar iyi topcudur melo. kendisinin takim icin gerekliligi benim icin muslera ve selcuk'un gerekliligi ile es degerdir.

    edit: konu degisik yerlere kaymadan biraz daha acmak istiyorum dusuncelerimi. ben diyorum ki eger melo'nun uzerinde performans gosterecegi kesin adamlari alamiyorsak, neden kumar oynayip "acaba melo kadar verimli olur mu?" dedigimiz genc bir cocugu aliyoruz. alirsin toure'yi, alonso'yu, de rossi'yi bak bir kisi melo'nun adini hatirlar mi? he o zaman hala melo diyen adam duygusallik yapiyordur, su anda melo'yu alalim diyen adam degil. tamam melo bayern'de oynamayamaz, real'de kadroya giremez, e peki fakat wellington'u hangi top10 kulup direkt 11'ine yazar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın