• 22
    iguodala'yı alarak harika bir hamle yaptılar. harrison barnes'ı yedek beşe çekerlerse ondan da daha fazla verim alırlar. şu an salary cap durumlarını bilmiyorum, herhalde jarrett jack'i de tutabilirler.

    edit: tabi bogut ve barnes ya da thompson'ı yollayıp howard'ı almaya çalışacaklar. howard ikinci süper yıldızı istiyordu, valla bu kadrodan iyisini bulamaz.

    edit 2: biedrins kazmasıyla jefferson'ı da utah'a postaladılar zaten daha önce. çok güzel takım oldular valla. howard gelirse ve kendini oyuna verebilirse, curry de sağlıklı kalırsa oklahoma city'nin bir adım önüne geçerler. spurs'ün ne yapacağı belli olmaz, onları bir kenara alalım. clippers da bu seviyelerde mücadele edecektir doc rivers ile beraber.

    batı konferansı inanılmaz kızıştı. son 5 yılda kan kaybeden nba eski günlerine dönüyor. haydi bakalım.

    yalnız oklahoma city perkins'i bırakmayıp bol bol big mac yedirirse howard'ı durdurabilirler. boston zamanındaki perkins howard'ın panzehiriydi. bir tercih de small ball oynayıp sürekli ikili sıkıştırma getirmek olabilir ama bunu tüm sezona yaymaları lazım alışmaları için. tüm sezona yayınca da dengeleri bozulabilir.

    edit 3: o kadar çok gelişme oluyor ki. woj howard yarışından çekildi demiş twitter'dan gsw için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın