• 17
    dünya futbol tarihinin en beyinsiz federasyonu tarafından alınmış yabancı sınırlaması kararıdır.

    sadece 6 yabancı olur dersin anlarım 5 yabancı dersin anlarım ya da 4 yabancı neyse işte ama + 0 + 4 nedir be amına koyduklarım ?

    zaten türk futbolu bitme noktasında adam gibi bir takım var avrupa'da başarılı olup türkiye'nin adını duyurabilecek ama sen bunu teşvik edeceğine gelmiş nasıl çomak sokarım derdindesin. hangi kaliteli yerliyle barcelona'ya real madrid'e bayern münih'e kafa tutacak bu takım ? yazıklar olsun hepinize bizim vergilerimizle ödenen maaşlarınız haram zıkkım olsun.

    milli takımın yerlerde, istanbul takımlarından ikisinin hali ortada dünyaya rezil etmişler seni, bu ülke insanını gururlandıracak yüzlerini güldürecek avrupa başarısına ihtiyaçları var. alın sokun götünüze sözde süper liginizi.

    sanki sınırlama gelince fb ve bjk ligde kafaya oynayacaklar. anca benim kafaya oynarlar onlar açık ara gideriz 5 hafta öncesinden garanti ederiz ligi hiç sorun değil bizim için siz de sik gibi kalırsınız ortada.

    hala anlamadınız mı yavşaklar sizi, bizim kuruluş amacımız sizin götü boklu liginizdeki şikeci takımları yenmek değil, bizim kuruluş amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın