• 47
    bu olimpiyatı istemeyenleri anlamıyorum ve asla da anlayamayacağım, şimdi üç ülkeninde tanıtım filmlerini izledim ve gayet objektif bir şekilde diyebilirim ki bizim yaptığımız çok daha güzel olmuş, özenildiği belli ayrıca ülkemizde yaşanan olayları buna bağlamak tamamen saçmalık bence, tamamen pireye kızıp yorgan yakmaktır bu. çoğu kişinin de objektif düşündüğüne inanmıyorum çünkü bu olimpiyatı istemeyen kişiler aynı zamanda kendisiyle aynı görüşte olmayanlara, gezi parkı eylemlerini desteklemeyenlere hakaretler eden onlara beyinsiz diyen kişiler.

    asla öğreneceğinize inanmadığım şekilde yineliyorum "kendinizden farklı düşünceleri ne olursa olsun kabul etmediğiniz sürece bir şey elde edemezsiniz" yani bu laflarınız bu tavırlarınız asla fayda sağlamayan davranışlardır.

    konudan fazla sapmadan belirtmek isterim ki, gerçekten bu olimpiyatı alırsak çok güzel olur ve bizi ileriye taşır. inşallah istediğimiz olur ve bu olimpiyatı alırız, türkiye'yi güzelce tanıtırız, alamazsak da hayırlısı olsun ne diyelim.

    not: hiçbir partiyi desteklemiyorum, tek desteklediğim mantık.

    edit: tanıtım filmlerinin linki http://gss.gs/ZS6
App Store'dan indirin Google Play'den alın