resim
Wellington Martins
Takım:Fluminense
Mevki:Önlibero
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 20
    amk bir kaç haftadır yazıyordu gündemimizde olduğunu. gelişi melonun gelmemesi anlamına geliyorsa tabi ki gelmesin. yabancı sınırı kalkar da melo ile birlikte veya melonun yedeği gibi düşünülürse buyursun sefalar getirsin.

    zannetmiyorum ki hiç kimse oturup 90 dakika bir maçını izlemiş olsun sözlükten. videodan görüldüğü kadarıyla, herif acayip hızlı, hatta takımdaki en hızlı adam olur gelirse. gözünü budaktan sakınmayan bir yapısı var ki bu karakterdeki oyuncuları çok severim. sağlam basıyor, bastığı zaman topu alıyor. hızlı oynuyor, kafası yukarda. ki bir ön libero için nadir bir yetenek. tekniğine kötü diyen de çarpılır. henüz 22 yaşında, yani tutarsa 10 sene başımız ağrımaz.

    bununla birlikte, boyu 1,73. hava toplarında zaten kısa olan takımımızı daha da kısaltır. son iki senede melonun kafayla çıkardığı topun sayısı yok. wellington bu konuda bize sıkıntı yaşatabilir. zaten duran toptan gol yeme hastalığı olan takımımızı daha da kötü yapar. bir de topu uzağa atamıyor gibi geldi lan bana, vurduğu toplar 10 metre öteye gidiyor sanki. ama en kötüsü geçen sene dizden dolayı yaşadığı 6 aylık sakatlık. bir oyuncu dizden sakatlandıysa bir daha eski haline gelmesi mucize olur. diz başka bir şeye benzemez.

    bana meloya karşı bir koz olarak kullanılıyor gibi geldi açıkcası.pazarlığı bitirmek için bir tehdit. umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın