• 5
    gerçekleşmeyecek dilek gibi bir şeydi. şampiyon bitirilen bir sezondan sonra * ''gallardo galatasaray'a yakın'', ''gallardo bombası'' manşetlerinden sonra bayağı bir umutlanmıştık. sonra özhan başkan'ın fransız ortağı, transferde uzman isim haim fresco devreye girdi. girmez olaydı. o devreye girdikten sonra manşetler yerini ''monaco pürüz çıkarıyor'', ''gallardo transfere yanaşmıyor''a bıraktı.

    zaten olmayan robert pires transferiyle yabancı transferinden soğumuş galatasaray olarak bir transferden gene eli boş dönüyorduk. gravesen, maniche gibi isimler de bu olayın tuzu biberiydi. onlar da gelmedi. biz mütevazı yabancılarımız sasa iliç'le, tomas'la, song'la, mondragon'la o sezon * şampiyonlar ligi'nde elimizden geleni yaptık. liverpool'a 3 attık. süper lig'i üçüncü bitirdik.

    şimdi bakıyorum da o zamanlar kariyerinin sonuna gelmiş bir robert pires'i, ortalamanın üzeri bir oyun kurucu olan arjantinli gallardo'yu bile transfer edemezken şimdi dünyanın en klas isimlerini (sneijder, drogba, eboue, riera, elmander) kadromuzda bulunduruyoruz. hayat işte...

    edit: gallardo 2004'te gündemimize gelmiş. neyse işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın