• 88
    resmi internet sitemizde fransızca ve almanca bildiği belirtilen başkan yardımcımız.

    enteresan gereçkten. bir insan nasıl olur da fransızca ve almanca bilip ingilizce bilmez. yani ingilizce çok yaygın bir dil. eminim ingilizcede biliyordur. sırf almanca bilse ya da sırf fransızca bilse anlayacağım ama fransızca ve almanca bilip ingilizce bilmemek nedir ?

    bak bir alman olsa ve sadece fransızca öğrenmiş olsa, ya da bir fransız olsa ve sadece almanca öğrenmiş olsa onu da anlarım ama bir türk fransızca ve almanca biliyorsa ingilizcede biliyordur diye düşünüyorum.

    misal bu küme problemi olsa almanca ve fransızca bilip ingilizce bilmeyenler kümesinin ender üyelerinden biri olurdu candan erçetin.

    edit: bütün yönetimi inceledim. bir örneği daha yok. arkadaş orada bir hata var. bir türk fransızca ve almanca bilip ingilizce bilmiyor olamaz. candan erçetin bence kesin ingilizce biliyordur. şimdi biz candan erçetin'e fransızca ve almanca bir şey sorduğumuzda takır takır cevap alıyor olup, ingilizce sorduğumuzda alamıyor durumda mı olacağız ? bence kesin ne demek istediğimizi anlar, cevabını da verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın