• 3
    insandır. insanlık gereği ortada bir sebepte oluşmuşken denemek isteyendir. vicdanı vardır. kavga gürültüden usanmıştır. belki doğru zaman bu zamandır diyordur. olmazsa vazgeçebiliriz. ama denemek iyi olacaktır.

    lan bir beşiktaşlı ile konuşuyorum. mühendis oktay diyor, burak yılmaz'ın penaltısını ben yasin ile kazandığımda sen ne hissetin diyor, arif'in son dakika penaltısı içine sindi mi diyor, ankaragücü diyor * diyor yani. tutuldukları şeyler var adamlarında sana karşı. bak az şeyler değil bunlarda.

    sonra ben ona diyorum kardeş ali sami yen'e küfrettin, metin oktay'a küfrettin, eboue'ye maymun taklidi yaptın, sahaya yabancı maddeler attın. tutuluyorum sana diyorum.

    böyle sürüyor işte sidik yarışı.

    şimdi fırsatın var. seyrantepe'de 9 maç yapmasına izin vereceksin. adım atmış olacaksın. ne kötülüğü var bunun ?

    ama onlar bize inönü'yü vermemişti. evet ama işte yukarıda yazdım sende adamın taraftarını öldürdün misal. anlıyor musun ? geçmişe sünger çekmezsen olmayacak. anlıyor musun ?

    hazır sebebin varken bir kez dene.

    olmazsa en önde çarpışacak kişi ben olmazsam namerdim. ama denemezsen benimde sana karşı kırgınlığım hep baki kalacak.

    allaha çok şükür galatasaraylıyım. 10 yaşında burhan felek'te netaş galatasaray maçında paidar kaptanı canlı izlemişim. babam bolu'da deplasmanda inşaata sıkıştıran boluluların kürek darbelerini yemiş hastaneye kaldırılmış. ali sami yen'e veda maçında kapalı üstte hüngür hüngür ağlamış. dedem metin okaty'ın arkadaşıymış. az kumar oynamadık benim kahvede diye başlar anlatmaya.

    çarşılı galatasaraylı deyip olayı saptırıp götlük yapma. bak diyorum sana. ben galatasaraylıyım. babadan, dededen. hayatım ulan galatasaray benim.

    ama sadece bir kez olsun deneyelim diyorum. fırsatımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın