resim
Óscar René Cardozo Marín
Takım:Libertad
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.93
Uyruk:Paraguay
  • 92
    --- alıntı ---

    uefa'nın verdiği ceza f.bahçe'nin bitirme aşamasına getirdiği cardozo'nun transferini de etkiledi.

    uefa disiplin kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık men cezası, portekiz basınında da geniş yer buldu. basın, "cardozo 2+1'e asla sığmaz" derken cezanın paraguaylı golcünün transferinin askıya alınmasına neden olduğunu yazdı, şampiyonlar ligi'ne katılamayacak olan f.bahçe'nin zorda olduğunu dile getirdi.

    cardozo'nun şampiyonlar ligi'nde oynayacak olması nedeniyle f.bahçe'ye sıcak baktığının belirtildiği yorumlarda, "oscar'ın rotası napoli veya liverpool'a döndü. jorge jesus istemese bile cardozo'nun benfica'da kalma olasılığı yükseldi. fenerbahçe defteri kapanıyor gibi görünüyor" denildi.

    f.bahçe idari menajeri hasan çetinkaya dün benfica kulübü başkanı luis filipe vieira ile lizbon'da buluşarak oscar cardozo'nın transferine nokta koyacaktı. uefa'dan çıkan şok karar sonrasında dün yapılması beklenen zirve iptal edildi. portekiz basını, "şampiyonlar ligi umudu kalmayan f.bahçe geri adım attı. çünkü maddi olarak büyük bir zarar söz konusu" diye yazdı. basın, "benfica bu görüşmede 15 milyon euro'yu garantileyecekti. onların zararı f.bahçe kadar büyük" yorumu yaptı.

    --- alıntı ---

    http://www.sabah.com.tr/...sferinde-sok-gelisme
App Store'dan indirin Google Play'den alın