• 214
    işbu entry şu linkteki yazı için yazılmıştır. stevie g'ye çok teşekkürler.

    http://i.imgur.com/tvAnBTV.png

    ak parti seçmeni olmak, yalakası olmak, her icraatına peşinen kafa sallamak değil bildiğim kadarıyla. yani; oy verirken koşulsuz her yaptırımına kabul etme, onaylama gibi bir taahhüt vermiyorsun. ak parti milletvekilleri için de böyle bir uygulama yok sanırım, olmaması gerekir. yoktur di mi? yani milletvekilleri baştakinin her dediğine kafa sallamak zorunda değildir? öyle midir? ha sen her söylenilene kafa sallamak istiyorsan, o senin bileceğin şey. o senin kişiliğinle alakalı. yani ak partili olmakla, yalaka ak partili olmak arasında büyük bir fark var.

    başkalarının görüşlerine saygı gösterilmiyormuş. orası şöyle; sen de aslında sözlüğün kalanına senden farklı düşünenine saygı göstermiyorsun ama burada çoğunluğu -sağcı, solcu, ulusalcı, liberal- ak parti, hatta ak parti demeyeyim zulme karşı çıkanlar oluşturduğu için sıkıntı çekiyorsun. yoksa düşünceye saygı gösterdiğin falan yok. sonuçta görüşüne saygı gösterdiğin insanlar, bazıları arkadaşın, sokakta polisten canını kurtarmaya çalışırken, umarım kurtaramazlar diye düşünüyordun. bak, buna da saygı göstermiyorum :( allahtan sağduyulusun, yoksa hepimizi bir kaşık suda boğardın, bunu da biliyoruz.

    sonra twitter'dan cevap verememe konusu enteresanmış. kim, neden, korkmuş ki bu arkadaşlardan? güçleri falan yetmiyormuş? o arkadaşlara, aşık atamayanlara sesleniyorum, sövmeyin. bir yerden sonra, bir dediği bir dediğini tutmuyor zaten. kime çektiyse :(

    ee, parça parça okuyorum. sabredemedim yazmaya, direkt giriştim, o yüzden dağınık bir yazı oluyor. kusura bakmayın. ha, ''homurdanma'' denmiş, 5 gün sonra 1. ayını dolduracak hareketlenme için. ona cevap vermiyorum artık. kendisi hakkında, ''defolsun gitsin arabistan'a'' diye düşündüğümüzü düşünmüşler. vardır illa ki. ama kendisinin eline fırsat geçse, bizi moskova'ya mı sürer, yoksa şam'a mı yollar, kendisi seçsin. şu sıralar, şam'ı tercih edeceklerini düşünüyorum.

    şu twitter'dan cevap verememe meselesine çok sevindim. sözlükte güçlüymüşüz ya, cevap verelim bakalım;

    terörizm yalnızca gezi parkı'nda eylem yapmak değilmiş, entry de yazmakmış.

    gezi parkı'nda eylem yapmak zaten terör, bir de hala utanmadan entry yazarak halkı tahrik ediyorsunuz. ulusalcı paranoyaklar sizi! veya komünist, belki de liberal, her ne iseniz!

    gezi parkı'nda abdestleri birayla mı almışız. ben ankara'daydım. öyle mi yaptınız? kuğulu park'ta şarap tercih ettik. hem ajanlarımızın * inançlarına da uygun, hem de elitiz ya ondan şarap tercih edildi :(

    şu parklarda teröristlik yapma şeysi mükemmel argüman. geçen bir yabancı ajan piyanosuyla terör estirdi parkta. allahtan kahraman polisimiz, piyanoyu da göz altına aldı da milli irade olarak rahatladık.

    taksim'i gidip gezmek istiyormuş ama komünistler yüzünden gezemiyormuş. buyrun gezsin şimdi. gezi parkı'na girebilirse oradan bir resim paylaşmasını bekliyorum kendisinden.

    ankaralı çapulcular için de yazmış, şimdi gördüm. istanbul'daki ağaçlar için çok hassasmışız. ya da buna cevap vermeyeyim. çünkü mevzu çok hassas yerlere gider. ters bir laf ederse mahkemelik oluruz.

    kadın bana küfretti yazmış. çok ilginç değil mi? kadınlar küfretmemeli. onlar insan değil. sinirleri falan da olmamalı. tabi bir kadından küfür duyunca aklına ''eheheh nasıl yapcan lan, eheheh'' gibi ergence düşünceler geliyorsa veya kadın sırf kadın olduğu için küfretmemeli diyorsan senin cinsiyet ayrımı yapan birisi olduğunu gösterir. üzgünüm.

    akdeniz olimpiyatları'na ilişkin tek entry yokmuş. çünkü ak parti'ye yarar sağlarmış. nasıl sağlayacak çok merak ettim. örneğin açılış biletlerinin çeşitli illere dağıtılması ve stadın ak parti seçmeni ile doldurulması mı yarar sağlayacak. yoksa stadın büyük bir çoğunluğunun bu sebepten boş kalması mı? ne kadar sığsınız demiş. bir düşün bakalım.
    verilen bir kuruş zarar için hakkını helal etmiyormuş. cehennemde yanalımmış. ben de atılan bir tane gaz, burnu kanayan bir tane eylemci arkadaşım için hakkımı helal etmiyorum. hele ölenler için sesini çıkartmayan veya üzgünüm diyemeyen, gerçekten üzülmeyen, insan canını seramikten önemsiz gören insan görünümlüler için hiç helal etmiyorum. cehennemde yanmayın. burada yanın. o ailelerin üzüldüğü kadar siz de üzülün. (bak bunu silecektim, ama twitter'da silahsız şekilde öldürülen insana terörist deme haysiyetini gösterdiği için silmeyeceğim.)

    not: bunu ilk başta açtığı muhteşem başlığa yazacaktım ancak kendimi tutamadım. kişisel, baya nick altı yazısı oldu. neverfall'a da mesaj attım, başlık silinecek mi diye, cevap gelmedi, görmemiş olabilir, suçlamayayım kendisini. ben yazana kadar silinmiş sanırım.

    not 2: uzun bir yazı oldu. idrisk kesin okur. hiçbir mesajına cevap vermeyeceğim. göründüğü gibi hakaret de etmedim. kendisinin ''ince'' entry'lerini toplasak bunun iki katı uzunlukta bir yazı çıkar. şimdi ''peh, işi gücü yok tek tek yazmış...'' diyecek. haklı. işim gücüm yok. canım sıkılmıştı. hava da sıcak. kuzey güney pek sarmadı. ne zamandır da aklımdaydı görüldüğü üzere. fırsattan istifade yazdım.

    okuyan, sabreden herkese teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın