resim
Neymar da Silva Santos Júnior
Takım:Al-Hilal
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 165
    fifa konfederasyon kupasi 2013'de kendisini 2 kere canli izledim. daha once attigi golleri falan izliyordum lakin ilk defa full 2 macini izledim. cidden harika bir futbolcu. brezilyalilara kendisini bu kadar sevdirmesinden belliydi aslinda zaten.

    lakin afedersiniz ama boktan bir huyu var. kendisine resmen faul yaptiriyor; faul yapilmasa bile ya ayagini sokuyor rakibin bacaklari arasina ya da buna benzer seylerle illa ki faulu kazaniyor.

    brezilya'da oynanacak 2014 dunya kupasi maclarinda, ozellikle avrupali olmayan hakemleri seyirci ile birlikte buyuk baski altina alip bunu avantaja cevirecektir.

    ayrica barcelonali oyunculara 'artiz lan bunlar kendilerini yere atiyolar yeaaaa' diyen arkadaslari ciddi manada hakli cikartabilir.

    ne yapti bu kadar da 2 macta garezlendin diye soracak olursaniz, 22 haziran 2013 italya brezilya maci'nda attigi frikik golunden once kazandigi faul pozisyonunu ornek gosterebilirim. tek basina sadece o pozisyon da degildi zaten; maci izlemeyenler beni anlayacaklardir.

    messi gibi umarim daha cok futbola odakli oynar barca'da. zira cidden farkli bir hava katacak gibi gorunuyor barcelona'ya. boylesi pozisyonlarda brezilya'da belli ki musamaha gosteriyolardi kendisine lakin avrupa'da isler degisecektir ve kendisini bu noktada gelistirmesi bence zaruridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın