• 8
    2011 ve 2012 ile birlikte 3. kez katılacağım sınav. ne ara lise bitti, ne ara 2 sınavda başarısız olduk da üçüncü sınava giriyoruz bilmiyorum.

    geçen sene neden olmadı? dershaneye doğru dürüst gitmedim, çoğu lys denemesini kaçırdım. türev gibi bir konuya ancak son hafta çalışmaya başlayabildim mesela. bilmediğim şey yoktu ancak maalesef her şeyi bilmek yetmiyor. hızlı olmak çok önemli. geçen sene ilk 20 soruya çok zaman harcamıştım, son 10 soruyu görememiştim bile. geçen sene integral bilmeden girdim mesela sınava. banko 5 sorunun geldiği konu.

    şimdi farklı. öyle umuyorum en azından. deneme sınavlarını kaçırmadım, 50'de 37-45 arası gitti geldi netler matematikte. umarım sınavda da öyle olur. fazla bir şey istemiyorum, 35 mat 15 geometri yapsam yetecek bana. hedef hukuk.

    naçizane tavsiyem, yarın çalışmayın. 1-2 saat tekrar yapabilirsiniz ama fazlası zarar. son gün çalışmanın heyecanını, stresini biliyorum. bildiğiniz konularda bile tereddüte düşeceksiniz, yapmayın. bırakın kalemi gezin dolaşın.

    son olarak, biliyorsunuz matematik testi bittikten sonra beş dakika kadar ara oluyor. o arada matematiği düşünüp moralinizi bozmayın. unutun her şeyi, matematik ne kadar kötü geçmiş olursa olsun tamamen geometriye odaklanın. "önümde yapabileceğim 30 soru daha var" diye düşünün gerisi gelir.

    inşallah her şey gönlünüze göre olur. herkese başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın