• 21
    an itibarıyla cuma günü verdiğim siparişime istinaden bu sabah(pazartesi sabahı) elime ulaşmış cüzdandır. bu store un web sitesinden yaptığım alışverişler için bence büyük bir başarı nitekim forma ve başka ürünler için 1 ay hatta daha bile fazla beklediğimi hatırlarım bu sebepten pazar gününü saymazsak 2 günde elime geçmesi store un teslimatlarında biraz olsun iyileşme olduğunun göstergesi olsa gerek.

    cüzdana gelince dışardan bakıldığında harikulade duruyor, oldukça ince bir yapısı var.. daha önce galatasaray'ın geri dönüşümsüz normal cüzdanlarını kullanmıştım bu pek onlara benzemiyor yapısı gereği.. cüzdanda çıkan etikette özel bir maddeden yapıldığı suya, aşınmaya dayanıklı olduğu söylensede açıkçası yırtıldı yırtılacak fazla dayanmayacak diye korkmuyorda değilim yapısı kağıda benziyor birde sürekli cebe girip çıkacağı için aşınma ihtimali daha da artıyor.. daha önce bu yapıdaki bir cüzdan kullanmamıştım belki dayanıkl bir maddedir tecrübe etmediğim için bir fikrim yok.. kağıt para için iki tane bölmesi var, ayrıca kimlik için sağda ve solda 2 cebi ve kartlar içinde cüzdanın ön yüzünde 2 tane bölmesi mevcut.. ancak şöyle bir durum var ki benim gibi o kart, alışveriş kart, istanbul kart gibi bir yığın ıvır zıvır kart kullanıyorsanız cüzdan kapanırken biraz sorunlu kapanıyor, sanki tam katlanmıyor gibi.. fakat bu hali bile diğer cüzdan türlerinden çok ince duruyor.. normal cüzdanlar bir süre sonra kirlenip aşınıyordu umarım bu cüzdan aşınsa bile baskıları kısa bir sürede yıpranmaz..birde cüzdanda bozuk paralar için özel bir bölme yok, onu nasıl yapacağım bilmiyorum..

    özetle dışardan bakıldığında inanılmaz hoş duran bir cüzdan ama uzun süreli kullanım konusunda bazı endişelerim var hani geri dönüşümlü ürün yerine normal cüzdanda şöyle bir baskı olsa daha iyi olmazdı demekten kendimi alamıyorum.. hülasa her şey galatasaray için deyip taraftarlarımıza her şeye rağmen sonuna kadar tavsiye ederim gerçekten dışardan çok şık duruyor buda ss:

    http://l1306.hizliresim.com/1b/b/nzj3f.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın