• 373
    toplumsal olaylara olan refleksleri gelişmiştir. kendi içiizde birbirimizi yiyebiliriz, haksız da olabilirler. affedemeyeceğimiz şeyler yapmışlardır. o kendi aramızdadır.

    fakat 12 gündür bu halk faşizme, diktatörlüğe, haksızlığa, polis terörüne karşı direniyorsa ve çarşı burada en ön saflarda duruyorsa onları alınlarından öperim. üzerinde hangi forma olursa olsun gezi parkında direnişte gördüklerim benim kardeşimdir.

    şu an siyasi iktidar güçlü olabilir. çıkar sağlamak için bazı kuruluşlar sessiz kalma ihtiyacı hissetmiş de olabilir. ama bu devran hep böyle gitmez. bir gün gelir her şey tersine döner. o zaman işte hesap sorma sırası da bize gelir. bugün çıkarları uğruna bu faşizme sessiz kalanlar yarın çıkar sağlayacağı bir yer bulamayacaklar.

    şimdi hiç fanatizme gerek yok. haklıya hakkını teslim edeceksin. çarşı grubu bir çok taraftar grubundan daha çok direnmiştir ve efsane olmuştur şimdiden.

    günlerdir taksim'deyim, dolmabahçe'deyim. bir çok galatasaraylı kardeşimle muhabbet etme fırsatı yakaladım. galatasaraylıların yeterince destek olmadığını söylüyorlar ve haklı olarak ultraslan'ı eleştiriyorlar. bireysel olarak benim gibi oraya gidip direnen galatasaraylı kardeşlerimiz mevcut. ancak birlik ve beraberlik yok bu da pek etki yaratmıyor.

    çarşı bunu muhteşem başardı. hep beraber oldular, insanlara yardıma koştular. helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın