• 7
    pek basketbol ile alakam yok , cüsseden kelli * lisede okul takımına filan aldıydılar, anca o. * ama söz konusu sarı kırmızı olunca squash mücadelesi dahi takip ediliyor tabi. serinin ilk maçını kız arkadaşım ile seyrettim, sağolsun uğurlu geldi , parçaladık, bu maçı da kendisi ile seyredeceğim, totemim oldu bi' nevi. ama sıkıntı var gençler.

    hatun bandırmalı, sıkı banvit taraftarı, amk futbolla zerre alakası yok, yani o kadar yokki drogba'nın hangi futbolcu oldugunu sorduydu 33. hafta fenerbahçe derbisinde. *. ama gel gör ki basketbol manyağı, takım kadrolarını say desen sayar, uni tatile girdiğinde banvit maçlarını filan kovalıyor, o derece. dun maçı beraber seyrettik, seyretmez olaydık, lan sanki hatunla şampiyonluk yolunda ilerlemiyoruz da dayımla fenerbahçe derbisi izliyoruz.

    harbiden bahtsızım lan, futbol manyağı olanı sıkı antucu fenerbahçeli çıkar, futbolla alakası olmayan ise basketbol manyağıdır ve 22 sene aradan sonra şampiyonluk yolunda finalde rakibimiz olan takımın taraftarıdır. *

    deplasmana gitmeyi planlıyordum ama bu maçı da alırsak gitmeyeceğim muhtemelen, tribünde ifşa edip dövdürebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın