• 134
    dostmuş. lan madem haksızlığa karşı birleşti taraftar grupları, 2011 yılında yaşanan şike olaylarında neden haksızlığa ses çıkarmadılar? tam aksine haksızlığı savundular, şikeyi savundular. polise saldırdılar, medyaya saldırdılar, hükümete saldırdılar.. ve ne oldu? bu şerefsiz tutumları sayesinde, hak eden kupasını alamayıp, hak etmeyen şampiyon sayıldı. oynamaması gerektiği ligde yer aldı. daha düne kadar bunlar değil miydi, çarşı değil miydi bizi vuran. stadınız bedava diyen. bizim stadımız bedava bile olabilir ama bu taraftar grupları gibi 3 kuruşa satılık değil. yemişim barış mesajlarını. oldu olacak stadı da çarşıya verelim. ortak kombine olsun, böyle birbirimizin maçlarına gidip destek oluruz.

    ulan rakip olmayı beceremediğiniz gibi, dost olmayı da beceremiyorsunuz. ortasını bulamadınız gitti. bugüne kadar toplumu ayıran holiganlar, kalkmış hadi hepimiz kardeş olalım diyor. lan bizim zaten bir sorunumuz yok, sorunu yaratan siz şeref yoksunu insanlarsınız.

    kim mi bunlar? bu akşam gidin, abdi ipekçi önünde üzerinde 0tl yazan biletleri satanlar. maçlarda içip içip sağa sola saldıranlar. çoluk çocuk dinlemeden ağır küfür edenler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın