• 28
    neye karşı omuz omuza ilk önce onu açıklasınlar bana. haksızlığa, adaletsizliğe, zulme karşı mı omuz omuza olacağız? tamam eywallah. haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. birlikte omuz omuza olalım o zaman.

    ama önce iki sene önce trabzonun çalınan şampiyonluğu esnasında aziz yıldırımın ve ekibinin yaptığı haksızlıklarına, adaletsizliklerine ve zulmüne karşı omuz omuza olsunlar bizlerle. ilk önce fenerasyonun bir gecede değiştirdiği 58. maddeye karşı omuz omuza olsunlar. ilk önce ali koçun emriyle üstümüze kudurmuş köpekler gibi saldıran basına karşı omuz omuza olsunlar.

    başarı için her yol mübahtır diyip binbir türlü pisliğin kralını yap, sonra omuz omuza. nerden baksan samimiyetsiz nerden baksan tutarsız. maksat adaletsizliğe karşı savaş mı, maksat tayyip'e karşı savaş mı. eğer adalet istemeye karar verdiyseniz başımın üstünde yeriniz var, ama yok maksat tayyip'se kusura bakmayın, onu bahane edip bana yaptıklarınızı unutturamazsınız. önce arının sonra gelin.

    trabzon taraftarı ile, bursa taraftarı ile hatta beşiktaş taraftarı ile bile omuz omuza yaparım ama fener taraftarı ile bu şartlar altında asla. hele haklarımızı çalan ve bunu sistematik bir şekilde yapıp bir de eblek eblek bununla övünen insanların adaletten, haktan, hukuktan bahsetmesi de işin en ironik kısmı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın