• 60
    gümüşsuyundan yukarı çıkmayı yaklaşık 1 saat zorlayıp olmayınca arkalardan alman hastanesinin oraya geçip şansımızı denedik. tabi bu arada 10 kişiyle başladığımız grubumuzdan toplamda 3 kişi beraber kalabilmiştik. diğerlerine ne oldu inanın bilmiyorum. alman hastanesinin önü tam bir savaş alanıydı. arkalardan geçip istiklale çıkalım derken dar bir sokakta sokağın her iki tarafından da kıstırıldık, 20 kişilik topluluğun üzerine her iki taraftan da biber gazı attılar. allahtan tam o sırada bir restoran vardı yara yara o restorana attık kendimizi kimse giremezsiniz bile diyemeden. tabi bu arada bir baktım ki 3 kişi olan grubumuzdan 2 kişi kalmışız, o bir arkadaşıda o siktiğimin sokağında kaybettik yani anlayacağınız. ne sokaksa oda yaklaşık yarım saat boyunca biber gazı attılar kısıldık kaldık çıkamadık. arada bi 2 dakika için sakinleştiğinde attık kendimizi sokağa ve meydana çıktık tam biraz rahatladık derken bu sefer bir adet toma üzerimize doğru gelmeye başladı. ondan kaçalım derken taksim hill otele sığındık. şansa bakın ki o ara sokakta kaybettiğimiz arkadaşımızda oradaydı. sonra perişan olduğumuzdan eve dönemeye karar verdik ve bir şekilde 4 levente dönmeyi başardık.

    daha sonrasında çok enteresan birşey oldu. istanbuldaki belki de en apolitik semt olan 4. leventte bir yürüyüş başladı, bizde o yürüyüşe katıldık ve ana caddeden yani büyükdere caddesinden beşiktaşa kadar yolu kese kese bütün arabaları durdura durdura yürüdük.

    neyse sonuç olarak gezi parkına gelemedik ama elimizden geleni yaptık. yarın yine ordayız, yine elimizden geleni yapmak için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın