resim
Ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 61
    eksisozluk'ten. hosuma gitti, cok net ve basit aciklamis olayi arkadas. bunu okuyup da hala aziz diyebilecek bunyeye soylenebilecek laf yok.
    --- alıntı ---

    yakın zamanda kesinleşecek mahkeme kararına göre başkanı dahil bazı yöneticileri şike yapmış olan bir kulübün talimatlara göre şampiyonluğunun tescil edilmemesi gerekirken o talimatlar bir gecede değiştiriliyor, üstelik genel kurul hayır demişken bu yapılıyor, etik kurulunun hazırladığı ve mahkeme kararı ile örtüşen rapor federasyon başkanının değişmesiyle ve yeni etik kurulu ile birlikte birdenbire değişiyor ve ak denilene kara deniliyor, tüm bunlara isyan eden, "hak hukuk adalet" diyen trabzonspor camiası ağlak, ezik vs oluyor. hiç mi utanman yok senin be kardeşim hiç mi kızarmaz yüzün! ulan sadri şikeden hüküm giyse ilk onun yüzüne tükürürdü bu ağlak dediğiniz insanlar, bordo mavi renklere şike pisliğini bulaştırdı diye. siz ne yaptınız ey fenerbahçe taraftarı, ne yaptınız? fenerbahçe'ye, türkiye'nin belki de en büyük spor kulübüne şike lekesini bulaştıran aziz'i aziz ilan ettiniz, kutsadınız. ulan bu bu mu sizin fenerbahçe sevginiz. bu mu sarı lacivert renklere aşkınız. bu aşkınızı pisletti la aziz. leke sürdü koskoca camiaya. o çok sevdiğiniz çubuklu formayı terleten şikeden habersiz çocukların emeğini mundar etti. ama siz aziz'i adaletin hakkın hukukun önüne koydunuz. hadi hak hukuk adalet tamam da fenerbahçe'nin önüne nasıl koydunuz? çok sevdiğinizi söylediğiniz fenerbahçe'ye bunu nasıl yaptınız?

    şimdi de kimileri buraya gelmiş "vizyonsuz adam, trabzon'dan bir cacık olmaz, üç sene öncede kalmış bu" falan fişman diyorsunuz. hiç mi vicdanınız yok arkadaş sizin. ortada mahkemenin vermiş olduğu bir karar var. gece yarısı operasyonuyla genel kurula rağmen değiştirilen talimatlar var. tüpçünün değil fenerbahçeli başkanın döneminde hazırlanan ve fenerbahçeli yöneticileri suçlayan etik kurulu raporu var. bir tek ne yok peki? adalet yok. adalet yoksa barış da yok arkadaş. adalet olmadan barış getirecek adama da trabzonspor'da yer yok. varsın trabzonspor küme düşsün, sekizinci ligde top oynasın düşecek alt lig kalmasın. ama "adalet" demeyen, diyemeyen adam trabzonspor'un başına gelmesin.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın