• 16
    arsenal
    valencia*
    lyon **
    milan
    schalke

    3. ön eleme turunu geçebilirse fenerbahçe, play-off turunda muhtemel rakipleri bu takımlar ki sadece valencia kesin değil. ciddi avrupa tecrübesi olan takımlar. valencia katılamazsa bile play-off turunda fenerbahçeseri başı olamıyor. özellikle uefa'nın zayıf ülke takımları da şampiyonlar liginde yer alsın felsefesinden dolayı adeta aslanın ağzına grup için son 5 bilet.

    lyon'un da 3. elemeden geldiği hesabı da var tabi. elenirse eğer bu sefer zenit musallat oluyo ordan da. futbola dair çok ekstrem şeyler olmazsa bu sezon da sadece bizim temsilci olacağımız gibi bi tablo var önümüzde. muhakkak ki bunun analizi yapılmıştır ama özellikle transfer konusunda burdan gelecek gelir konusunda da bi risk alınabilir diye düşünüyorum.

    edit:şimdi farkettim.zenitte eleme turu oynuyomuş. işin özeti, ligde şampiyon olmak acayip rahat bişi. seneye de bu tarifeyi uygulayıp maddi manevi anlamda üzerimize koymamız gerekiyor.

    uzaklardan gelen uefa sopası sonrası edit: bursasporun işi baya zor. uefaya kalmaları aşırı muhtmel. gelsin paracıklar *
App Store'dan indirin Google Play'den alın