• 131
    harika bir acıklama yapmıstır. her galatasaraylının okuması gerekiyor. secimin iptal olması gerekiyor.
    ------------------------------acıklama ---------------------------

    galatasaray camiasının önemli isimlerinden hayri kozak, erken seçim kararını eleştirdi.

    galatasaray camiasının ağır toplarından hayri kozak, başkan ünal aysal'a seçime gitmemesi için çağrıda bulundu.

    yazılı bir açıklama yapan galatasaray divan kurulu üyesi hayri kozak, birçok galatasaray kongre üyesi adına konuştuğunu belirterek, aysal'ın 3 yıllık sürenin bitimine 9 ay kala aldığı seçim kararından vazgeçmeye davet etti. işte kozak'ın aysal'a açık mektubu:

    "sayın ünal aysal 21 mayıs yönetim kurulu toplantısında sürpriz bir karar alarak 23 mayıs tarihinde resmi sitede 15-22 haziran tarihleri için “olağanüstü seçim” çağrısında bulunmuştur.

    3 yıllık normal yönetim süresinin tamamlanmasına sadece 9 ay varken, başkan aysal, kendisi ve yönetiminin, gerek medya gerek galatasaray resmi toplantılarında, sürekli olarak sportif, mali, idari başarılarını sık, sık ifade ederek pembe tablolar çizdiği bir dönemde '' bazi yönetim kurulu üyelerinin dinlenme haklarini talep ettikleri'' gibi ciddiye alınması mümkün olmayan bir nedenle erken seçim kararı almıştır. kaldı ki, sayın başkan bu konuda geride kalan çeşitli iddiaların sadece dedikodudan öte geçmeyen söylentiler olduğunu beyan etmesine rağmen!!!.....

    bu karar, galatasaray camiasında tam bir şok etkisi yaratmakla kalmamış, türk spor kamuoyunda da şaşkınlıkla karşılanmıştır.

    galatasaray seçim tarihinde rekor olan, 2996 oyla başkan olan sayın aysal'ın, görevlerine son vermeye karar verdiği tüm arkadaşları da aynı seçimde kendisine çok yakın adette oy almış, başkanın rekor seviyede oy almasında da ciddi rol oynamış üyelerdir. başkan ve üyeler genel kurul’un verdiği oylarla yönetime gelmişler ve 30 mart olağan mali genel kurulu’nda da, yani sadece 53 gün önce, genel kurul tarafından ibra edilmişlerdir. ancak sayın başkan erken seçim kararını verirken bu gerçeği tamamen göz ardı etmiş, kaale dahi almamıştır.

    kulübün birçok mali, idari sorunlarla karşı karşıya olduğu, ayrıca transfer mevsiminin başı olan bu kritik dönemde, galatasarayımız’ın asla tutarlı bir nedene dayanmayan bir “yönetim kaosuna ihtiyacı, hatta tahammülü olmadığı aşikardır.

    galatasay’ın rekor oyla göreve gelmiş başkanı olarak sayın ünal aysal'ı, yönetici arkadaşlarına bir çağrı yapmaya, aralarındaki sorunları bir kez daha gözden geçirmeye, ortak bir çalışma ile sadece 9 ay kalan normal seçime kadar olan süre için yeni bir yönetim planı yapmaya, kısaca alinmiş bulunan olağanüstü genel kurul kararini iptal ederek ayni yönetim kadrosu ile göreve devam etmeye davet ediyorum.

    sayın başkan’ın gayet iyi bildiği gibi ''liderlik kritik ortamlarda radikal ve yürekli kararlar almayı gerektirir''.

    bu talep kişisel bir rica değildir. ciddi adette galatasaraylının da sesidir.

    sayın başkan ve yönetiminin bu çağrıya, has bir galatasaraylılık anlayışıyla yaklaşacaklarına inanıyorum."

    ------------------------------acıklama ---------------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın