• 1
    10 haziran 2013 tarihinde düzenlenecek kongrede "önce güven" sloganı ile eskişehirspor'un başkanlığına aday olmuş kişi.

    http://www.xn--ncegven-80a2d.biz.tr/

    alper potuk transferi ile ilgili de ilginç bir basın açıklaması yayınlamışlar.

    --- alıntı ---

    mesut hoşcan ve ekibi yazılı bir açıklama yayınladı. tüm taraftarın tepkisini çeken alper potuk transferinin eleştirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    kulüp menfaat ve çıkarları doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini düşünsek de söz verilme safhasında daha dikkatli davranmaları gerekmekteydi. kulüp çıkarlarını koruyoruz derken şanlı mazimize leke sürmek kimsenin haddi değil.kamuoyunda şike olayları ile anılmayı taraftarına layık görenler bir de üstüne üstlük oyuncu pazarlayan simsar oldular. bu durumu kabul etmemiz beklenemez. idari anlamda beceriksiz olduklarını ispat edercesine alper potuk’u açık arttırmaya çıkaran mevcut başkan, eskişehirspor’un onurunu ayaklar altına aldı. önce bir kulüp ile anlaştıklarını açıklamalarına rağmen kapalı kapılar ardında başka bir kulüple anlaşmalarını etik bulmuyoruz.

    kulübün hiçbir yöneticisinin açıklaması bizi tatmin etmemektedir. basın sözcünüz çıkacak 10-15 milyon borcumuz var diyecek, bir süre sonra idari asbaşkanınız çıkacak 25-30 milyon borcumuz var diyecek. bir sonraki açıklama 45-50 milyon mu olacak? siz daha borcunuzu bilmiyorsunuz. verdiğiniz rakamlar arasındaki makas, alper potuk’a biçtiğiniz fiyat kadar. lig sürecinde kötü yönetiminizin sonucu olarak başarısızlığınızı bile kabullenemeyecek kadar kibirlisiniz. suçlu aramayın, o koltukta siz oturuyorsunuz. sonuçlarına da siz katlanacaksınız!

    yılların efsanesi anadolu yildizi kirmizi şimşekleri’ni itibarsızlaştırdınız. seçimi kazanamadığınızda, spor kamuoyu sizleri hatırlamayacak, yaptığınız hatalar yüzünden önü tıkanan kulübümüz, güven duyulmayan bir kulüp olarak anılacak. daha iyi yönetirim diyenlere bile tahammülü olmayan sizler, koltuk sevdası içinde görmeyen gözlerle dolaşıyorsunuz.gelecek yılın reklam, esstore, iddia ve yayın gelirlerini temlik edip kullanarak kulübün geleceğini ipotek altına alıyorsunuz.tüm bu açıklamalar ışığında önce güven grubu olarak giriştiğimiz mücadelenin, bir kartvizit veya seçim yarışına indirgenemeyeceğini hatırlatır, mücadelemizin eskişehirsporun geleceğinin kurtarılmasına yönelik olduğunu, başta mevcut yönetim olmak üzere kamuoyuna duyururuz.kimse, çirkin laf kavgalarına çevirerek verdiğimiz mücadelenin içini boşaltmaya kalkmasın!biraz eskişehirspor sevdanız varsa o koltuğu daha fazla kirletmeyin.

    mesut hoşcan ve arkadaşları

    “önce güven”

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın